Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!
Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen, afvoeren en toiletten. Met behulp van onze nieuwste rioolmachines kunnen wij de meeste verstoppingen binnen no-time verhelpen.

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden leveren kwaliteit tegen marktconforme en eerlijke tarieven. Dit doen wij in IJmuiden en omgeving. Waar u precies woont maakt niet uit, wij werken niet met voorrijkosten.

Ook werken wij transparant door van te voren op locatie onderzoek te doen en vervolgens te communiceren wat er moet gebeuren met de daarbij behorende kosten. Zodra u akkoord bent met deze prijsopgave, starten wij onze werkzaamheden.

Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen drie kwartier klaar! Uiteraard ruimen wij na afloop van de ontstopping alles weer netjes op.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0255 203 570. Het team van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Riool Ontstoppingsdienst Ijmuiden
Ontstoppingsbedrijf Ijmuiden

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf IJmuiden
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf IJmuiden rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0255 203 570

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen IJmuiden

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf IJmuiden!

Afvoer Ontstoppen IJmuiden

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt IJmuiden

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter IJmuiden

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen IJmuiden

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0255 203 570. Het team van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf IJmuiden te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0255 203 570. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0255 203 570.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0255 203 570.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 0255 203 570. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0255 203 570.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf IJmuiden uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit IJmuiden bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat IJmuiden en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden? Neem dan gerust contact op via 0255 203 570. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.