Afvoer Ontstoppen
IJmuiden

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen IJmuiden

Afvoer Ontstoppen IJmuiden? Doet uw wasmachine het niet meer omdat de afvoer hiervan verstopt is geraakt? Of spoelt de wasbak in uw badkamer niet meer leeg? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping.

Een erg ongemakkelijk probleem wanneer u dagelijks gebruikt maakt van deze afvoeren. Om de overlast zo klein mogelijk te houden raadt Ontstoppingsbedrijf IJmuiden u aan om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan soms lastig zijn.

Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het is in sommige gevallen niet duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Daarnaast worden er op het internet veel manieren genoemd die helemaal geen zin hebben.

Om zeker te zijn dat uw verstopping snel en vakkundig verholpen wordt, raden wij u aan een professioneel bedrijf hiervoor in te huren. Wij hebben de verstopping vaak in 30 á 45 minuten verholpen. Daarnaast krijgt u op onze ontstoppingen garantie!

Zit uw afvoer verstopt? Schakel dan direct een ervaren vakman in door te bellen naar 0255 203 570. Wij komen graag uw Afvoer Ontstoppen IJmuiden!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ijmuiden Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0255 203 570

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in IJmuiden. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Het is mogelijk dat u te maken krijgt met een verstopping waarop niet gewacht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een overstromende wc tijdens een verjaardag, dan moet de verstopping zo snel mogelijk opgelost worden.
Ontstoppingsbedrijf IJmuiden is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen met uw verstopping of een ander rioolprobleem. Hoe laat het ook is, wij kunnen u helpen!

Voor klussen die niet op zich kunnen laten wachten, hebben wij een spoeddienst in het leven geroepen. Dus heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem dat niet langer kan wachten? Neem dan nu contact op met onze collega van de spoeddienst om uw klus te bespreken.

Heeft u in uw situatie te maken met een verstopping die met spoed verholpen moet worden. Neem dan snel contact op met Ontstoppingsbedrijf IJmuiden via 0255 203 570. Wij staan op ieder moment van de dag voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Ijmuiden
Gootsteen Verstopt Ijmuiden

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Ijmuiden
Ijmuiden Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

In veruit de meeste gevallen ontstaan verstoppingen als kleine ophopingen van vuil. In veel gevallen merkt u hier aan begin nog weinig tot helemaal niks van, omdat het water nog normaal afgevoerd kan worden richting uw riool.
We zien vaak dat deze ophopingen ontstaan doordat er voorwerpen in de afvoer terecht komen. Deze kleine ophoping wordt alsmaar groter doordat er steeds meer vuil vastplakt aan de beginnende verstopping. Dit gaat door tot de ophoping dusdanig groot is dat er geen water meer langs kan.

Vanaf dit moment zeggen we dat uw afvoer volledig verstopt zit. U kunt waarschijnlijk ook geen gebruik meer maken van uw afvoer. Wij raden u aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Des te sneller wij aan de slag gaan met de verstopping, des te gemakkelijk het wordt om deze te verhelpen.

Ook is het mogelijk dat er boomwortels uw riolering binnendringen. Wanneer u te maken heeft met ingegroeide boomwortels is dit een lastig probleem. U kunt hier niks aan doen en kan vele ongemakken met zich meebrengen.

De doorgang van het water wordt geblokkeerd door de buis ingedrongen boomwortels. U heeft op dat moment dus te maken met een verstopping. Helaas moet uw riool vervangen worden, wanneer u te maken heeft met afvoerverstopping veroorzaakt door ingegroeide boomwortels.

Heeft u het idee dat er een afvoer verstopt aan het raken is? En wilt u deze tijdig laten verhelpen? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf IJmuiden. U kunt ons bereiken op 0255 203 570.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Het is mogelijk om zelf uw afvoer te ontstoppen. Echter is het voor veel mensen niet duidelijk welke methode wél en niet werkt bij het ontstoppen van een afvoer. 

Daarom hebben wij op deze pagina een selectie gemaakt van effectieve manieren om een afvoer te ontstoppen.

Wanneer u zelf uw afvoer wilt ontstoppen zijn twee dingen belangrijk. Hoe is de verstopping ontstaan en waar bevindt de verstopping zich?

Het is mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt doordat u iets in de afvoer heeft laten vallen. Vaak blijft dit dan steken in de sifon. Dit is de zwanenhals die tegenwoordig op vrijwel alle afvoeren gemonteerd wordt.

Lukt het u niet om zelf de verstopping in de afvoer te verhelpen? Schakel dan een professionele riool- en afvoerspecialist in. Ontstoppingsbedrijf IJmuiden helpt u graag. Neem gerust contact voor een afspraak met één van onze ontstoppers via 0255 203 570.

Ontstoppen Afvoer Ijmuiden
Verstopping Afvoer Ijmuiden
Afvoer Ontstopping Ijmuiden
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Ijmuiden

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon is de stankafsluiter die op het merendeel van de afvoeren gemonteerd wordt. Door de kenmerkende vorm van de sifon merken dat de verstopping hier vaak veroorzaakt wordt.
Het is daarom aan te raden om de sifon eerst te controleren indien u last heeft van een verstopte gootsteen of een verstopte wastafel.

Wanneer u dit wilt controleren moet u de sifon eerst losdraaien van de afvoerbuis. In veel gevallen is de sifon van een gootsteen of wastafel eenvoudig los te draaien.

Vervolgens kunt u de sifon schoonmaken met warm water, bijvoorbeeld door deze schoon te spoelen onder een warme kraan. Als het vuil vastgeplakt zit, kunt u de sifon in een emmer met soda leggen zodat het vuil los kan weken.

Heeft u de sifon schoongemaakt? Plaats deze terug op de zijn oude plaats. Spoel de afvoer nu enige tijd goed door met warm water. U zorgt er hiermee voor dat ook de laatste restanten vuil loskomen van de afvoerwand.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het is mogelijk om verstoppingen in de afvoer te verhelpen met soda en azijn. Soda wordt in sommige gevallen ook wel zuiveringszout genoemd. Door het spoelen met soda zullen afvalresten zoals zeep en haren goed loslaten. Dit komt door de ontvettende werking van de soda.
U vraagt zich misschien af hoe u te werk moet gaan. Wij leggen het u uit! Schep de soda met een lepel in de afvoer en laat het enkele minuten intrekken. Wanneer het goed ingetrokken is spoelt u de afvoer door met kokend water.

Daarnaast kunt u de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Is de verstopping nog niet weg? Dan kunt u dit proces een aantal keer herhalen. Soms is het nodig dit meerdere keren te doen voordat de verstopping pas is verholpen.

Ijmuiden Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Ijmuiden Veermachine
Wc Verstopping Ijmuiden
Ontstoppingsbedrijf Ijmuiden

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

U bent vast bekend met deze methode: de ouderwetse plopper. Deze methode is goedkoop en tevens erg eenvoudig uit te voeren. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein aan uw riool of afvoer.
Wij leggen u uit hoe u te werk gaat. Maak de zuignap van de plopper eerst flexibel. Dit is het rubberen gedeelte voorop de plopper.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat uw plopper flexibel wordt. Dit doet u eenvoudig door de plopper een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de afvoer.

Wanneer de plopper flexibel is, kunt u deze op de verstopte afvoer zetten. Duw de steel van de plopper vervolgens zachtjes naar beneden en trek de plopper omhoog. Het gaat om de trekkende beweging waarbij zuigkracht ontstaat.

Vaak is het zo dat de verstopping niet met één keer ploppen verholpen. Het is daarom mogelijk dat u meerdere malen moet ploppen.

Is de verstopping na tien keer ploppen nog steeds niet verholpen? En merkt u dat er ook geen beweging in de verstopping te krijgen is? Ga dan niet door. De kans is dan groot dat u de verstopping alleen maar vaster duwt, in plaats van dat u deze terugtrekt.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Zit uw afvoer verstopt? Dan kunt u deze hopelijk verhelpen met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer goed gebruiken op het moment dat de verstopping is ontstoppen door een prop restafval die flexibel is. Bijvoorbeeld een prop van wc papier.
U kunt deze veer vinden bij diverse bouwmarkten bij u in de buurt. Daarnaast is er online ook een groot assortiment van verschillende soorten veren te koop. Belangrijk is dat u een veer koopt van de juiste lengte. Aan een te korte veer heeft u immers niets.

Op het moment dat u er voor kiest aan de slag te gaan met deze veer, raden wij u altijd aan voorzichtig te werk te gaan. Doordat deze veer hard en stevig is kunt u namelijk schade aanrichten aan uw riool en afvoer.

U gaat als volgt te werk. Ga met het uiteinde van deze veer in de verstopte afvoerleiding. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Op het moment dat u bij de verstopping aangekomen bent, moet u de veer draaien, duwen en trekken.

Is de verstopping niet direct verholpen? Dat is mogelijk, soms is het nodig om dit proces meerdere malen te herhalen om de verstopping echt te verhelpen 1. Let er ook nu op dat u geen schade aanricht aan uw afvoer.

Ontstoppen Gootsteen Ijmuiden
Gootsteen Verstopping Ijmuiden
Afvoer Ontstoppingsdienst Ijmuiden
Loodgieter Ijmuiden

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping of een andere storing waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het vak! Door middel van onze doeltreffende werkwijze hebben wij de meeste verstoppingen in minder dan 45 minuten verholpen!

Wanneer u ons inschakelt, ontvangt u altijd voorafgaand aan onze werkzaamheden een prijsopgave. In deze prijsopgave maken wij duidelijk welke handelingen willen uitvoeren, wat wij daarvoor nodig hebben en hoeveel u dit gaat kosten. Wanneer u ons akkoord geeft starten wij direct!

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst IJmuiden via 0255 203 570 om een afspraak in te plannen. Wij ontstoppen uw verstopping maar al te graag!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf IJmuiden
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf IJmuiden rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0255 203 570

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen IJmuiden

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst IJmuiden

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst IJmuiden!

Afvoer Ontstoppen IJmuiden

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt IJmuiden

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen IJmuiden

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen IJmuiden

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf IJmuiden

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0255 203 570. Het team van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf IJmuiden te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0255 203 570. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0255 203 570.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0255 203 570.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 0255 203 570. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0255 203 570.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf IJmuiden uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit IJmuiden bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat IJmuiden en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf IJmuiden? Neem dan gerust contact op via 0255 203 570. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.